Καλωσήρθατε στο Anna Boutique Villas, μία πολυτελής αυτόνομη κατοικία σχεδιασμένη έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοί της να απολαμβάνον τις διακοπές τους μέσα στη μοναδική Κρητική φύση.

Οι βίλές βρίσκονται σε ένα παραδοσιακό χωριό δίπλα στο διάσημο και ορόσημο του Κρητικού τοπίου, Κουρταλιώτικο Φαράγγι. Από τη νότια πλευρά της κατοικίας, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη πανοραμική θέα του Φαραγγιού και του Λιβικού Πελάγους (παραλία Πρέβελη) ενώ από τη βόρεια, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μεγαυτική θέα της κοιλάδας που εκτείνεται γεμάτη με ελαιόδεντρα, λεμονιές και πυκνή βλάστηση, κάνοντας το απογευματικνό τους μπάνιο στην πισίνα της κάθε κατοικίας.

Η κάθε κατοικία έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του έτους αφού έχει αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό και τζάκι.

HomeAway Property
Read or Write Reviews

Clients' quotes

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μορφή μας.        στείλετε το μήνυμα

ΜΗΤΕ: 1041K113K2569701
grΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Copyright © 2019 POLYLOGIC Technology Solutions | All rights reserved